Virtuele rondleiding

Uw showroom 24/7 te bezichtigen?

Uw showroom 24/7 open? Dat kan met een virtuele rondleiding! Een virtuele rondleiding verhoogt je visibiliteit in online zoekresultaten, is goed voor SEO en kan leiden tot meer leads! 

Een virtuele rondleiding is werkelijk van overal te bekijken en door iedereen. 

Google Trusted Photographer Logo

Alle voordelen op een rij

Altijd open

Uw bedrijf 24/7 open? Zelfs in een lockdown kunnen uw klanten uw showroom bezoeken!

Uniek!

We bezoeken uw locatie en leggen die op een unieke manier vast. We zorgen ervoor dat alle details goed worden weer gegeven.

Social

Onze virtuele rondleidingen zijn makkelijk te delen op sociale media en andere kanalen.

Google Maps integratie

Als er op Google Maps word gezocht naar uw bedrijf zal u rapper worden weergegeven en zal de virtuele rondleiding direct in beeld verschijnen.

Website en Facebook integratie

De virtuele rondleiding kan makkelijk gekoppeld worden aan uw Facebook pagina. Ook bezorgen we een stukje HTML code zodat u deze makkelijk in uw website kan integreren.

Betaalbaar

Een virtuele rondleiding is betaalbaar! Beginnend vanaf €350. Dit is een eenmalige investering die op een zeer korte tijd terug verdiend zal zijn. Het bereiken van mensen via Google is véél goedkoper dan via b.v. Facebook Ads!

Wat kost een virtuele rondleiding?

Om een virtuele rondleiding online te houden, moet deze ook gehost worden. Dit zijn servers waar de virtuele tours opstaan die ervoor zorgen dat de bezoekers altijd een razendsnelle ervaring hebben. Voor deze hosting vragen wij €200/jaar. De publicatie op Google Street View is gratis en voor altijd zonder hosting kost!

Klein

350
 • Tot 250m²
 • Matterport
 • HTML code
 • Google Street View

Medium

500
 • 250m² tot 500m²
 • Matterport
 • HTML code
 • Google Street View

Large

750
 • 500m² tot Tot 1000m²
 • Matterport
 • HTML code
 • Google Street View

Voor een Matterport virtuele rondleiding zijn we op locatie zijn we ongeveer een twee tal uur bezig. Nadien hebben we nog twee werkdagen nodig om deze in orde te maken. Als we ook publiceren op Google Street View heb je de virtuele rondleiding twee werkdagen na de opname en staat deze binnen de 7 dagen op Google Street View.

Een virtuele rondleiding is een samenvoeging van tien tot hondertallen 360° foto’s. Deze worden gemaakt met speciale 360° camera’s. Met onze camera’s hebben wij de mogelijkheid 360° afbeeldingen te maken tot wel 800 MegaPixel!

De mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt! Wij kunnen uw virtuele rondleiding volledig op maat maken. Vraag voor een op maat gemaakte virtuele rondleiding of meer info gerust een offerte aan. 

Matterport rondleidingen worden niet gehost op de server van uw website maar op een externe server. Dit garandeert dat elke bezoeker een soepele ervaring zal hebben met de virtuele rondleiding omdat er super snelle computers achter zitten. Maar dit zorgt ook voor een jaarlijkse hosting kost. Per jaar kost het €200 om een matterport rondleiding online te houden. 

Neem per e-mail contact op met ons via info@winnedm.be of vul onderstaand contactformulier in. Stel ons uw project voor, wij zijn alvast benieuwd en kijken alvast uit naar een samenwerking!

Zet ons aan het werk

Heeft u een vraag, aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Ooststraat 9, 9600 Ronse België

+32 (0)494 49 60 35

info@winnedm.be

Contact

Logo WINNEDM

Wij helpen u bij het vertellen van uw digitaal verhaal. Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren.