website laten maken in Waasmunster?

Website laten maken WINNEDM
Webdesign Waasmunster

Website laten maken in Waasmunster?

Wilt u een professionele website 100% naar uw wens laten maken in Waasmunster? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

In het digitale tijdperk waar we de dag van vandaag in leven is een website voor een onderneming bijna onmisbaar. Het is een manier waarop ze klanten bereiken, nieuwe klanten aantrekken en een indruk maken. Het is uw digitale visitekaartje en dat moet er zo goed mogelijk uitzien, toch? 

Wilt u een mooie en betaalbare website, gemaakt in de buurt van Waasmunster, die u achteraf zelf makkelijk kan aanpassen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken in Waasmunster?

Voor een onderneming is een goede website met de juiste informatie zeer belangrijk. We leven in een digitaal tijdperk. Met een website kan je op een professionele manier je diensten aanbieden. Een website die goed scoort op Google levert u klanten op en vergroot het bereik van uw bedrijf. Het is uw online visitekaartje!

Foto van Winne Demets

Waarom kiezen voor winnedm?

Bij Winnedm kiezen we voor een zeer persoonlijke aanpak! Zodat u de ideale website krijgt voor uw bedrijf. Omdat wij een beginnende onderneming zijn en vertrouwen hebben in ons product bieden wij een niet tevreden geld terug garantie!

Handtekening Winne Demets

Je website in Waasmunster hoger in Google?

SEO staat voor search engine optimalization het is een proces waarin we jouw website verbeteren om op die manier hoger te scoren in zoekmachines als Google. 

Voor veel bedrijven is het belangrijk om aan Lokale SEO te doen. Het grootste deel van de omzet van lokale bedrijven ondernemingen en winkels komt van mensen uit de buurt. Het is dus zeer belangrijk net die mensen te kunnen bereiken. Lokale SEO zorgt ervoor dat net die mensen ook op je website terecht komen. Dat gebeurt door de juiste keywords te gebruiken, keyword tracking, creëeren van content, … 

Website

Hoe gaan we te werk?

Een heel transparant en duidelijk proces

Bespreking

We komen samen om samen de nieuwe website te bespreken. We kijken naar wie uw doelgroep is en overlopen uw wensen.

Eerste versie & feedback

Na de bespreking is nu het moment gekomen dat de eerste versie afgewerkt is. Hier komen we nog eens samen overlopen we samen de website en kan u feedback geven. Aan de hand van uw feedback gaan wij weer aan het werk tot u een website heeft die volledig naar uw wens is!

Oplevering

De website is nu af en kan opgeleverd worden. Hier komen we een laatste keer samen en overlopen we de website, leggen we u uit hoe u zelf zaken kan aanpassen. Want het zou zonde zijn een mooie website te hebben zonder dat u weet hoe u er mee om moet gaan. Daarom nemen wij de tijd u alles uit te leggen. Nu zal je een website hebben waar je fier op kan zijn!

Veelgestelde vragen

Hier enkele veelgestelde vragen, heeft u een vraag en staat deze hier niet tussen aarzel niet ons te contacteren.

Omdat elk project anders is kunnen we hier geen vaste kostprijs aan koppelen. Vraag daarom gerust via het contactformulier onderaan vrijblijvend een offerte aan. Prijzen starten vanaf €350. Voor meer info of een vrijblijvende offerte contacteer info@winnedm.be

Hoe lang het duurt om een website te laten maken hangt enorm af van het project. Voor we aan een project beginnen spreken we duidelijke deadlines af waar we ons aan zullen houden! De meeste websites maken we binnen de 2 a 4 weken. 

JA! Wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten zelf hun website kunnen aanpassen. Daarom nemen wij ook bij elke website die we maken de tijd om samen te zitten met de klant en uit te leggen hoe alles werkt en hoe ze alles moeten doen. Ook zijn wij nadien altijd bereikbaar voor moest iets niet lukken. 

Wij kunnen u helpen bij het onderhouden van uw website, hiervoor hebben we onze hosting en onderhoud pakketten. Hiervoor rekenen we een maandelijks bedrag aan. U kan dit ook volledig zelf doen.

Wij bieden website hosting en domeinregistratie aan. U kan zelf het domein kiezen voor uw website en dat domein komt ook op uw naam te staan. U wordt dus eigenaar van het domein. Hosting bieden we aan in onze hosting en onderhouds pakketten.

In 2020 is het zeer belangrijk dat uw website mobiel vriendelijk is. Daarom zorgen wij ervoor dat alle websites die we maken er zowel goed uit zien en goed werken zowel op mobiel als op pc.

U voorziet de tekst en content voor de website. Indien u dat wenst kunnen wij zorgen voor de content (tegen een meerprijs) dan zorgen wij voor foto’s, video’s, teksten, …  Voorziet u de content zelf dan zorgen wij voor het website design en voegen we die content toe aan uw website, uiteraard zal de website zo gemaakt zijn dat u die later zelf zal kunnen aanpassen. Dus u zal later ook alle content zelf kunnen wijzigen. 

Wij zijn altijd bereikbaar! Dus heeft u later hulp nodig dan kan u ons altijd contacteren! 

Wij zorgen ervoor dat al onze websites SEO vriendelijk zijn. Dit doen we door de SEO Jumpstart gratis aan te bieden bij elk website project. Indien u nadien hoger wil ranken of voor meer keywords wil ranken dan bieden wij maandelijkse SEO op maat aan. 

Neem per e-mail contact op met ons via info@winnedm.be of vul onderstaand contactformulier in. Stel ons uw project voor, wij zijn alvast benieuwd en kijken alvast uit naar een samenwerking!

Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte!

Heeft u een vraag, aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Contact

Logo WINNEDM

Wij helpen u bij het vertellen van uw digitaal verhaal. Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren.